Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

Rólunk

Badawi Poliklinika

A Badawi Poliklinika Vajdaság első magánrendelőjeként 1991. májusában alakult „Háziorvosi és Akupunktúrás Rendelő” néven. Alapítói és első orvosai Dr. Marija Krmpotić Badawi és Dr. Mohamed Badawi voltak.

A rendelő fokozatosan fejlődött, munkájába más szakorvosok is bekapcsolódtak, új berendezéseket szereltek fel, új szolgáltatásokat és kezelési módokat vezettek be, és területileg is bővült a rendelő.

Tanulmányaik végeztével az alapítók gyermekei is csatlakoztak a csapathoz: fogorvos fiuk, Jaser 2004-ben, lányuk Katarina, a kínai gyógyászat szakorvosa pedig 2008-ban.

Dr. Mohamed Badawi

Dr. Mohamed Badawi pályáját 1978-ban kezdte háziorvosként, 1984-től pedig gyermekgyógyászként tevékenykedik. Dolgozott hazánkban és külföldön is, 15 évig az Egyesült Arab Emirátusok egyik legismertebb orvosaként. Kis betegeivel könnyen megtalálja a közös hangot, a gyerekek szeretik és gyakran meglátogatják akkor is, ha nincs szükségük orvosi segítségre. Dr. Mohamed Badawi arról is ismert, hogy szívesen alkalmaz természetgyógyászati módszereket és ír elő különféle teákat, növényi alapú és egyéb természetes gyógyszereket, javasolja a Bach virágterápia, homeopátia és hasonló módszerek alkalmazását.

Dr. Marija Badawi

Dr. Marija Badawi 1978. óta háziorvos, több mint 25 éve foglalkozik akupunktúrával és a kvantumgyógyászat egyik vezető szakembere. A különféle betegségek gyógyításának lehetőségeit kutatva folyamatosan fejleszti tudását és betegei számára igyekszik a legjobb természetes gyógymódot megtalálni. Orvosi tevékenysége mellett Dr. Marija Badawi  látja el a poliklinika igazgatói tisztségét is.

Dr. Jaser Badawi

Dr. Jaser Badawi fogorvos, az esztétikai fogászat szakorvosa. Számos kongresszuson és külföldi szemináriumon szerzett tapasztalatai alapján a legkorszerűbb anyagokat és fogászati technológiákat alkalmazza, hogy a fogorvosnál tett látogatás fájdalommentes és minél rövidebb és kellemesebb legyen.

Dr. Katarina Badawi

Dr. Katarina Badawi háziorvos, a kínai gyógyászat és a holisztikus gyógyítás vezető szakértője. Ő vezeti a Badawi-poliklinika holisztikus központját, és az energiaellátási zavarok, a lelki és testi panaszok orvoslásával foglalkozik. Legfőbb szakterülete a Budwig Protokoll alkalmazása.

A hagyományos és a holisztikus orvoslás kombinációja

A Badawi-poliklinika a hagyományos és holisztikus gyógyászat egyedülálló kombinációját kínálja betegeinek. A klinika szakmai csapata folyamatosan képezi magát és bővíti ismereteit, emellett figyelemmel kíséri a páciensek igényeit, ami jelentősen meghatározza fejlődésének irányát és ütemét.

A személyzet szakmai tudásával, a munka iránti elkötelezettségével és emberszeretetével igyekszik kiszolgálni betegeit, szerb, magyar, arab és angol nyelven.