Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

Könyvek

Dr. Katarina Badawi könyvei

Rajtunk áll, hogy őszintén elfogadjunk és elolvassunk dolgokat, később pedig ami megtetszik megjegyezzük és felhasználjuk az életünk során.

“Vaše moći Vaš izbor”

vase-moci-vas-izborA “Vaše moći, vaš izbor” (Az Ön képességei, az Ön választása) című könyv azoknak íródott, akik jobbá és szebbé szeretnék tenni életüket. Ez az olvasmány minden korosztályhoz szól, és összhangban áll az idővel és a korral amelyben élünk. Mindenki, aki egy kicsit is másképpen szeretné megközelíteni az életet, ebben a könyvben ötleteket talál ahhoz, hogyan is tedje mind ezt.A könyvet tiszta szívből ajánlom mindenkinek, hiszen megyőződésem, hogy minden olvasó a könyv elolvasása után késztetést érez majd arra, hogy önmaga is tegyen valamit azért, hogy a saját életét jobbá és magasabb szintre emelje.

 

“Nadahnuća”

nadahnucaDr. Katarina a könyvekkel való barátkozása mellett, ami elengedhetetlen a sikeres orvosi tanulmányokhoz, szorgalmassan gyűjti és feljegyzi tanult emberek bölcs mondásait is. Ennek köszönhetően lett a “Nadahnuća” című könyv is. Mások bölcs mondásai mellett, Katarina saját gondolatait és javaslatait is leírja. Büszkék vagyunk Katarina könyvére, mert arra késztet minket, hogy újra és újra elolvassuk. Ez már a második könyv, amellyel megajándékozta az olvasókat. Fiatal kora ellenére, tanácsai minden korosztály számára igen hasznosak.

A könyvek megvásárolhatók munkanapokon 7-től 19 óráig a Badawi Poliklinikán, vagy megrendelhető mailen keresztül poliklinika@badawi-su.com.