Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

III. Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásár

A Vásár elnevezése: III. Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásár a Badawi Poliklinika szervezésében
Helyszín: Népkör Magyar Művelődési Központ, Kossuth Lajos tér 4, Szabadka
A Vásár időpontja: szombat, 2018.04.21., 10:00 és 18:00 óra között

További információk

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1902110510101609/

A Badawi Poliklinika idén megszervezi a III. EGÉSZSÉG – ÉS ALTERNATÍV GYÓGYÁSZATI VÁSÁRÁT, melyre szombaton, 2018. április 21-én kerül sor Szabadkán, a Népkör Magyar Művelődési Központ helységeiben, 10:00 és 18:00 óra között.

A szervezők tervei alapján az események a következő időpontban történnek:

  • 09 óra 30 perc – a vendégek és a látogatók fogadása
  • 11:00 órától 11 óra 30 percig – a Vásár ünnepélyes megnyitója
  • 16:00 órától az elismerések- és a kiállító díjak átadása

Annak érdekében, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat és marketingkampányaikat a lehető legjobb módon mutathassák be a Vásáron résztvevő kiállítók számára a következő helyszínek lesznek biztosítva: udvari kiállítótér, Galléria és a Török Bálint illentve Vojnich Oszkár termek.

A Vásár célja

A Vásár célja népszerűsíteni a gyógyításhoz való természetes és alternatív hozzáállást, tudatosítani a megelőzés fontosságát akciókkal, tanácsadásokkal, bemutatókkal és vizsgálatokkal, amelyeket a Badawi Poliklinika orvosai és terapeutái díjmentesen végeznek a Vásár teljes tartama alatt. Rendelkezésükre állnak: orvosi vizsgálatok, gyermekgyógyász, a vérnyomás és a vércukorszint mérese és ellenőrzése, valamint más orvosi -és fogászati konzultációk is.

A Badawi Poliklinika személyzete 200 utalványt és 30% kedvezményt ajándékoz a látogatóknak:
– holisztikus (alternatív) gyógyászat: Akupunktúra, Reiki, Energetikai gyakorlatok, Radiesztézia, Hipnoterápia, pszihológus, Bach-virágcseppek, Homeopátia, Aaura healing, Life coaching, EFT- Érzelmi Felszabadulás Technikája, SCIO – kvantum  diagnosztika és gyógyítás, Aura Scanner,  Rekonekció és kapcsolatteremtési gyógyítás,Testpszichoterápia és más;
– választott szakorvosi vizsgálatok: gyermekgyógyászat, ginekológia és kardiológia

A Badawi Poliklinika személyzete mellett hasznos információkkal szolgálnak maguk a kiállítók is, akik ismerik a holisztikus gyógyászati módszereket, étrendkiegészítőket, a természetes termékek és egészséges élelmiszerek előnyeit, valamint a természetes kozmetikumok és az egészséget megőrző termékek fontosságát.

A Vásár ideje alatt a látogatók a termékek és szolgáltatások megvásárlása mellett igen hasznos tanácsokat és válaszokat kapnak.

Vásári meghívó Önnek mint kiállító / támogató

Meghívjuk Önt, hogy vegyen részt a III. Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásár megszervezésében mint önálló termelő, vállalkozó, cég vagy intézmény képviselője, hiszen így közösen, együtt tudjuk építeni a Vásár értékeit és ezzel előtérbe helyezzük a természetes és egészséges életmód alkalmazását a mindennapi életben.

Úgy véljük, hogy a Vásár, mindannyiunk számára igen fontos, hiszen egy helyen sok hasznos információt kaphatunk az oktatás, a tájékoztatás, az egészségügy, a kezelések és a gyógyulási módszerek terén, a támogatók és a kiállítók viszont lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, a tapasztalat cserére, valamint növelik az üzleti potenciálokat, és az árú értékesítését is.

Ez a rendezvény igen fontos a Badawi Poliklinika számára, hiszen segít az ismeretek terjesztésében, azok bővítésében és a holisztikus egészségszemlélet bemutatásában. A kezelések ismertetése és megértése viszont új utat mutat a gyógyászatban, ahol a Badawi Polilinika mint lider van jelen és folyamatosan emeli is ezt a mércét.

Idén a Vásár ideje alatt két kiállítási csomagajánlatott biztosítottunk,  és  három szponzorált illetve támogatási csomag is megtalálható. Ez alapján Önök a lehető legjobbat választjatják ki igényeknek megfelelően.

Egyéb

Nyitottak vagyunk ajánlataikra, ötleteikre és véleményükre annak érdekében, hogy a III. Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásár minél sikeresebb legyen.

Köszönjük szépen a bizalmat és hogy munkájukkal hozzájárulnak a Vásár megszervezéséhez.

KAPCSOLATFENNTARTÓ SZEMÉLY SZERB NYELVEN
Nebojša Skenderović, CTO
E-Mail: nebojsa.skenderovic@badawi-su.com
Mob: 064 / 63-25-230

KAPCSOLATFENNTARTÓ SZEMÉLY MAGYAR NYELVEN
Gizela Balažević
E-Mail: poliklinika2@badawi-su.com
Mob: 064 / 25-75-851

Leave a Reply