Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

II. EGÉSZSÉG – ÉS ALTERNATÍV GYÓGYÁSZATI VÁSÁR A BADAWI POLIKLINIKA SZERVEZÉSÉBEN

Szervező: Badawi Poliklinika, Szabadka
Szakmai partner és All Star előadó: Dr. Ana Gifing, Dr. Gifing Rendelő, Chrono-táplálkozás központja, Belgrád
Támogató partner: Szabadka Város és a Hotel Galleria

INFORMÁCIÓK

A Badawi Poliklinika idén megszervezi a II. EGÉSZSÉG – ÉS ALTERNATÍV GYÓGYÁSZATI VÁSÁRÁT, melyre szombaton, 2017. április 22-én, és vasárnap, április 23-án kerül sor Szabadkán, a Hotel Galleria Átriumában.

A szervező programtervei alapján a vásár szombaton, 2017. április 22-én 9 óra 30 perckor a vendégek és a résztvevők fogadásával kezdődik, a hivatalos megnyitó 10:00 órára tervezett, vasárnap, április 23-án pedig 18:00 órakor – ünnepi záróprogrammal tér véget.

AZ ESEMÉNY RÉSZLETEI

Az idei vásár két szálon fut, illetve két részből áll. Maga a kiállítási része a Hotel “Galleria” Átriumában, mely lehetővé teszi, a kiállítók számára, hogy két napon keresztül kiállítsák termékeiket, promóciós anyagokat, könyveket és kiadványaikat, -valamint a vásár központi része a nevelési és oktatási munka, melyet szombaton Dr. Gifing, Dr. Gifing Rendelő, Chrono-táplálkozás központja, Belgrád, – Dr. Ana Gifing mutat be. Szakmai előadása négyórás oktatást nyújt a chrono – táplálkozásról, étkezésről a vásár résztvevői számára.

Az előadásra szombaton 2017. április 22-én kerül sor, melyet All Star előadó Dr. Ana Gifing mutat be 12:00 órától 16:00 óráig a Hotel Galleria “Róma” elnevezésű termében.

17:00 órától 18:00 óráig azonban a Hotel Galleria éttermében VIP ebéd tervezett, ahol a VIP látogatóknak megadódik az a lehetőség hogy személyessen megismerkedjenek Dr. Ana Gifingel.

KÖNYVBEMUTATÓ

 Dr. Ana Gifing promóciója-előadása mellett sor kerül a saját kiadványainak és könyveinek bemutatására is. Ezek: “Moj prvi zalogalj”, “Hrono kuvar-riznica hrono ishrane”, “Porcija zdravlja” és más.

AZ ELŐADÁS ÁRA

Dr. Ana Gifing, All Star előadásának ára : 4000 dinár
A VIP belépő mely magába foglalja az előadás mellett az ünnepi ebédet és Dr. Gifingel való személyes beszélgetést: 7000 dinár

Az edukatív- és előadó programok vasárnap is folytatódnak, 2017.04.23-án, ahol elismert előadók előadásaikkal hozzájárulnak a természetes és alternatív gyógymódok népszerűsítéséhez, mely egyben a vásár fő célja is.

KÍSÉRŐ PROGRAM

A Badawi Poliklinika gyógyászai, a kiállítók, az orvosok, az eminens előadók és az ingyenes orvosi tanácsadás mellett- mindkét napon, szombaton és vasárnap is kísérő programok gazdagítják majd a vásár tartalmát – minden résztvevő és látogató számára 3- tól 103 éves korosztályig.

VÁSÁRI MEGHÍVÓ

Amit most Ön olvas az csak maga a II. EGÉSZSÉG – ÉS ALTERNATÍV GYÓGYÁSZATI VÁSÁR alapvető értesítése, mely magába foglalja a vására vonatkozó alapvető tudnivalókat. Azonban az elkövetkező napokban részletes leírást és értesítést küldünk a vásár programjáról.

A BELÉPŐJEGYEK LEFOGLALÁSA DR. ANA GIFING ELŐADÁSÁRA

Minden érdeklődő aki szeretne részt venni Dr. Ana Gifing tartalmas előadásán előre jelezheti részvételi szándékát és előre lefoglalhatja belépőjegyét (belépő és VIP belépő)  a következő telefonszámon: 024 / 553-774.

KAPCSOLAT

Minden további kérdésükre, hozzászólásukra rendelkezésükre áll a Badawi Poliklinika Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásár koordinátora:
Nebojša Skenderović, E-mail: nebojsa.skenderovic@badawi-su.com
Telefon: 064 / 63 – 25 – 230

Köszünjük a bizalamat,
Badawi Poliklinika

Leave a Reply