Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

Zapper parazitaölő készülék

Mi a Zapper?

Ez egy digitális mikroprocesszoros készülék, amely dr. Clark elméletei alapján jött létre. Munka közben magas frekvenciájú, alacsony feszültségű lüktető egyenáramot (jelzéseket) produkál és lehetővé teszi az emberi testben található kórokozók (parazita, baktérium, vírus, gomba) szelektív elpusztítását, miközben nincs káros hatással egyik emberi sejtre sem. Az ilyen jel, amely megfelelő rézelektródán keresztül érkezik a testünkbe, hatékony a legszélesebb kórokozó tartomány elpusztításában.

Hogyan működik?

Minden szervezet közvetíti a saját jellegzetes frekvencia hatókörét. Minél primitívebb egy szervezet, annál kisebb a frekvencia hatóköre. A magasabb rendű szervezeteknek nagyobb a frekvenciája, a hatóköre pedig szélesebb. Az alkalmazott lüktető egyenáram valamely szervezet belső tartományában elpusztítja azt. Kis (alacsonyabb rendű) szervezetek szűkebb frekvencia hatókörrel, az említett jelzés révén történő kezelés után, meglehetősen könnyen eltűnnek. Pozitív feszültségű offset frekvencia alacsonyabb rendű szervezetek (parazita, baktérium, vírus, gomba…) széles spektrumát mindössze hét perc alatt képes elpusztítani.

Miért pozitív feszültség?

A pozitív feszültség, bárhol jelentkezik a testben, vonzza a negatív elektromosságú szervezeteket, mint amilyenek a baktériumok is. A pozitív feszültség, amely a rézelektródákon keletkezik és átkerül a szervezetbe, vonzza a baktériumokat, kitaszítva őket a „sejtkapukon”, ahol letelepedtek (az átvezető csatornákat nevezik „sejtkapuknak”). Ugyanakkor a „sejtkapuk” lehetnek negatívan elektromosak is, és a pozitív feszültség serkenti őket, úgy, hogy kitaszítja az összes baktériumot, amely fennakadt bennük.

Hogyan alkalmazzuk?

Biztonsági okok miatt meghatározott időszakon belül használjuk azt az áramot, amely nélkülözhetetlen a testben levő paraziták, baktériumok, vírusok és gombák megsemmisítéséhez. A vírusok és baktériumok 3 perc után megszünnek, galandférgek, mételyek és hengeresférgek 5 perc alatt, molyok 7 perc alatt. Nem ajánlatos túllépni ezt az időt, habár nincsenek feljegyezve semmilyen káros hatások a hosszabb ideig tartó kezelés esetében.

Az első 7 percben a Zapper minden parazitát, vírust és baktériumot megsemmisít. Ezek után 20 perces szünetet kell tartani. Ez idő alatt (a szünetben) a baktériumok és a vírusok felszabadulnak a haldokló parazitákból és helyettük elkezdik támadni a pácienst. A Zapperrel végzett második kezelés semlegesíti a felszabadult vírusokat és baktériumokat, de gyorsan újból feltűnik néhány vírus, amelyek fertőzést okoztak egyes előző baktériumok révén. Ha abbahagyjuk a kezelést, a páciens megfázhat, torokgyulladást vagy más betegséget kaphat el, mivel a vírusok az elhaló baktériumokból újból vírusok szabadulnak fel. A harmadik kezelés megsemmisíti az utoljára felszabaduló víruscsoportokat is.

Léteznek a testben elérhetetlen helyek a Zapper számára?

A Zapper nem pusztítja el a védett szervezeteket, amelyek a gyomor és a bél belsejében lehetnek. Az elektromosság nem a gyomor- és béltartalomban, hanem annak fala mentén halad. A Zapperból származó áram nem jut el mélyen a szemüreg, herék vagy a belek tartalmába, ahogyan az epekőbe és az élő sejtekbe sem, ahol a herpesz vírusa lappang, vagy ahol a candida gomba terjeszti szét fonalait. Ha azonban a Zappert naponta háromszor egy hétig, vagy hosszabb időn keresztül használjuk, legtöbb esetben megsemmisíthetők ezek a “lakók” is.

Mi legyen az életben maradt parazitákkal?

Az epekő belseje tartalmazhat parazitákat, amelyek elérhetetlenek a Zapper kezeléssel. Az újbóli fertőzés forrása oly módon szüntethető meg, hogy a páciens megszabadul az epekövektől a máj tisztítása segítségével. Noha az áram gyakran nem hat a béltartalom közepére, amely bélbaktériumokat hagy maga után, mint amilyenek a shigella, escherichia coli és a fejlődés valamely fázisában levő paraziták, a Zapper olykor szinte mindet sterilizálja. Néha székrekedés jelentkezhet. A fennmaradó parazitáktól és vírusoktól a páciens megszabadulhat, ha egy adag (2 kávéskanál) kifejezetten erős dióhéjkivonatot fogyaszt.

A hasznos baktériumok is megsemmisülnek?

Nincs rá mód, hogy megkülönböztessük a „jó” és a „rossz” baktériumokat. Ugyanakkor, a jó baktériumok is lehetnek rosszak, ha átjutnak a bél falán, ezért a Zapper lényegében a rossz baktériumokat pusztítja el. Jó hír, hogy a normális széklet általában egy-két nap alatt helyre áll. Egyértelmű, hogy a jó baktériumoknak segít, ha a rosszak megsemmisülnek. A házi joghurt és a tarhó különösen jó a bélflóra helyreállításához.

Vannak-e mellékhatások?

Első nap, a „zapperolás” alatt több ember érzett kisebb zsibbadást a test különböző részein. Ez általában azon testrészek esetében fordult elő, ahol fájdalmat éreztek, vagy ahol az egészségügyi szakember megállapította, hogy gond van. Ugyanakkor, első nap felléphet fáradság és rosszkedvűség, amelynek a vérkeringésben levő nagyszámú elhalt parazita, baktérium és vírus az oka.
Jól ki kell aludni magunkat, majd a szervezet foglalkozik ezzel a „maradékkkal”, amig alszunk.
Javaslatok a fennmaradó paraziták mielőbbi eltávolítására a vérkeringésből: 10 és 16 óra között igyon (legalább 2 dl) vizet naponta, az étkezések között. Valamilyen szénszavas ital is fogyasztható. Ajánlatos a belek napi tisztítása (keserű só segítségével).
A Zapper használatának kezdetekor próbáljuk meg csökkenteni a midennapi stresszt.

Káros hatást is kifejthet?

Nem! Ezek a kezelések nem idéznek elő semmilyen változást a vérnyomásban, a mentális frisseségben vagy a test hőmérsékletében. Soha nem vezettek betegséghez, ugyanakkor viszonylag gyorsan tudják megszüntetni a betegséget. Ne vesse magát alá Zapper-kezelésnek, amennyiben terhes vagy pacemaker-rel rendelkezik! Ezen a téren ugyanis nem vizsgálták ki a hatásokat. Ne kisérletezzen! A Zapper használatát még a 8 hónapnál fiatalabb gyermekeken is kipróbálták, minden mellékhatás nélkül.

Jelentkezzen be a vizsgálatra vagy lépjen kapcsolatba velünk. Telefon:+381 (0)24 / 553-774