Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

Méregtelenítés

Méregtelenítés

A természetes detoxikáció a fizikán alapszik, külső hatásoktól mentes, biztonságos és hatékony. Serkenti az anyagcserét, erősíti az immunrendszert, a test ellenálló képességét, javítja az egészségi állapotot és segít abban, hogy fiatalnak érezhesse magát! Az ionok mély behatolása révén a mérgek és a káros anyagok távoznak a szervezetből, s ily módon teste megtisztul és egészséges lesz. Eltavolítja a vérben levő cukrot és lipideket, szabályozza a vérnyomást. Csökkenti a fájdalmat és erősiti a testet. Javítja az endokrin rendszert, a test pH értékét, segíti a létfontosságú szervek, sejtek, szövetek normális működését és az egészség megóvását.

Mely szervek felelősek az emberi test méregtelenítéséért?

Agy
Noha az agy nem vesz részt közvetlenül a detoxikációs folyamatban, a mentális tényezők jelentősen serkentik vagy lassítják a szervek méregtelenítését.

Has
A digesztív gyomornedvek alkalmasak a patogén sejtek elpusztítására, amelyeket táplálékkal viszünk a szervezetbe és segítik a detoxikációt (hányás).

Lymphák
Ez a harmadik cirkulációs rendszer az emberi szervezetben a vénák és artériák mellett. A lymphák kiszűrik a mérgeket a szervezet különbőző részeiből.

Szem
Azoknál a nőknél, akik könnyen elsírják magukat, a szemek jelentős szerepet játszanak a méregtelenítési folyamatban, ugyanis a könnyek nagy mennyiségű toxint tartalmaznak.

Tüdő
A tüdő azon szervek közé tartozik, amelyben gyorsan felhalmozódnak a mérgező anyagok. Naponta mintegy 1000 liter levegő áramlik át rajta, amely különböző baktériumokat, vírusokat, port stb. tartalmaz.

Máj
A máj az egyik legfontosabb szerv, amely semlegesíti a mérgeket. Olyan enzimeket termel, amelyek semlegesítik a mérgeket és úgymond sterilizálják az ételt. Ha a májfunkció megsérül, előfordulhat, hogy a toxinok a szervezetben ragadnak.

Bőr
A bőr a legnagyobb szerv, amely elősegíti a detoxikációt. Azok a mérgek, amelyek más szervekből szabadulnak fel, izzadással távoznak, de a bőr egyúttal a legérzékenyebb szerv.

Vesék
A vesék a legfontosabbak a szervezet méregtelenítésében. Nem csak szűrőként működnek a toxinok vizelettel való távozása révén, hanem egyensúlyt tartanak fenn a szervezet folyadékháztartásában levő natrium és klór szintjében, amely ellenőrzi a folyadék áramlását, és jelentős szerepet játszik a detoxikációban.

Vastagbél
A víz egy része az ételben marad, amely a vastagbélben szívódik fel, a mérgező anyagok pedig a széklettel távoznak. Ezért káros a székrekedés az egészségre.

Jelentkezzen be a vizsgálatra vagy lépjen kapcsolatba velünk. Telefon:+381 (0)24 / 553-774