Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

Biorezonancia vizsgálat és terápia-SCIO

SCIO

A SCIO rendszer (Scientific Consciousness Interface Operation System) 19 csatornán keresztül méri a páciens testének bioenergetikai adatait, majd ezeket az adatokat szétválogatja, és fontossági sorrendbe állítja. A SCIO rendszer a kezelés erősségét, a különböző frekvenciákat automatikusan a páciens igényeihez igazítja. Néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját teszteli a páciensen.

A  SCIO az egyetlen rendszer a világon, amely több mint 50 különböző bioenergetikai – elemző és terápiás eljárást egyesít magába. A kezeléseknek ezt a formáját már világszerte nagyfokú terápiás sikerrel végzik. SCIO rendszert már több mint 20 éve használjáj a NASA-nál (National Aeronautics and Space Administration). A SCIO az összes betegséget kezeli. Elég hetente egyszer, idővel pedig havonta egyszer eljárni a  terápiára.

Előszö is elvégezzük a DIAGNOSZTIKÁT, majd rangsorolja a legmagasabb kockázati tényezőket, majd jelzi, mely szerveink a leginkább terheltek, hol mutatkoznak energetikai problémák, milyen területeken lehet a szervezetünkben eltérés, és felállítjuk a TERÁPIÁT.

Mit eredményezhet a SCIO alkalmazása?

A készüléket arra fejlesztették ki, hogy csökkentse a betegséghez, sérüléshez vagy érzelmi traumához kapcsoló stresszt és megemelkedett vérnyomást, melynek eredménye magasabb szintű jóllét, nagyobb mentális tisztaság, fájdalom csökkenés, és a fizikai teljesítmény növekedése lehet.
A SCIO megtalálja a gyengeségeket, allergiákat, vírusokat, táplálkozási hiányokat, ételérzékenységeket, azáltal, hogy méri a biológiai reakciókészséget és rezonanciát a testünkben.

Fájdalommentes és teljessen biztonságos módszer.

Jelentkezzen be a vizsgálatra vagy lépjen kapcsolatba velünk. Telefon:+381 (0)24 / 553-774