Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

Integratív gyógyászat

Integratív gyógyászat

Az integratív gyógyászat új irány az orvostudományban, amely egyfajta válasz mindenekelőtt az alopatikus, és ugyanakkor az összehasonlító és az alternatív gyógyászat terén is jelentkező korlátokra. Az integratív gyógyászat magába foglalja a lehető legjobb gyógymódokat és tudományos eljárásokat az alopatikus gyógyászat területéről, kombinálva ezeket az összehasonlító és alternatív gyógyászat (CAM) terén meglevő módszerekkel, a beteg egyéni szükségleteivel összhangban.

Egyesíti és összekapcsolja mindkét gyógyászati rendszert, s a legbiztonságosabb, legkevésbé kockázatos és leggazdaságosabb módszereket alkalmazva, egybeköti ezeket a holisztikus szemlélettel.

ELSŐ NEMZETKÖZI INTEGRATÍV GYÓGYÁSZATI KONFERENCIA – Belgrádban, az Intercontinental Szállóban került megrendezésre, 2006. május 5. és 7. között.

Az összejövetel közel 70 résztvevője között volt Szergej Szicsko orosz tudós, az asztma, az ekcemák, a migrén és mikrohullámú rezgésen alapuló gyógykezelésének szakértője.

Az “alternatív gyógyászat teljes erejének” szemléletét képviselő prof. Velimir Abramović előadást tartott az új tudományról, amelynek alapjait Nikola Tesla híres szerb tudós és feltaláló rakta le.

Részt vett még: prof. dr. Vuk Stambolović, prof. Dejan Raković, prof. Ljubo Ristovski, dr. Zlata Jovanović Ignjatić, prim. dr. Jelisaveta Kunosić és mások.

A tanácskozáson bemutatásra került: a homeoterápia, a kvantum gyógyászat, a hagyományos keleti gyógyászat, az akupunktúra, a szerkezeti gyógyászat, a kiropraktika, a kristályterápia, a mágnesterápia, a reflex-terápia, a fitoterápia – népgyógyászat, az étkezési rendek, az érzékelő (szenzor) gyógyászat, valamint egyéb gyógymódszerek és állapotváltozások.

Jelentkezzen be a vizsgálatra vagy lépjen kapcsolatba velünk. Telefon:+381 (0)24 / 553-774