Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

Energetikai gyakorlatok

Energetikai gyakorlatok

Az energia központok (csakrák) egyensúlyának elérése energetikai gyakorlatok segítsésével

Visszaállítjuk az energia egyensúlyt a testünkben és ezzel sok plusz energiához jutunk hozzá. Átformáljuk a feszültséget és szorongást kellemes komfortos érzésekre az egész testünkben. Ez mindig segít megtalálni a legjobb megoldást az életünk bármely problémájára. A speciális testi gyakorlatok segítségével újra strukturáljuk a test energia csatornáit, ami segít visszaszerezni a biztonságot és az egység érzését.

Energia blokkok alakulnak a testben születéskor, fizikai trauma, balesetek, műtétek során. Továbbá pszichikai sérülések keletkeznek, a magányosság tapasztalatával, a családban lévő konfliktusokkal, válás, veszteség érzés átélésével, az iskolában a megfelelési kényszerből alakult feszültség miatt, a munkahelyi konfliktus, és pénzügyi problémák esetén. Helyre tudjuk állítani a családi, párkapcsolati problémáinkat, kapcsolatainkat az emberekkel, és a munkatársainkkal, a tanulási képességeinket visszaállítjuk. Meg tudjuk erősíteni a képességeinket az anyagi biztonság megteremtéséhez.  Megtanuljuk, hogyan segíthetünk saját magunknak, családunknak és másoknak.

A testen hét csakra található. A csakrákat erőközpontoknak is hívják és feltételezik, hogy működésük meghatározza a fizikai test működését. A csakra a fizikai test megfelelő testrészének idegeivel áll közvetlen kapcsolatban. Az idegrendszeren keresztül látja el energiával a testet és ez által információkkal a szerveket, végtagokat és a sejteket.  A csakrák örvénylése a gyökércsakrától a koronacsakra felfelé haladva egyre gyorsabb, a forgás iránya az óramutató járásával megegyezik. A hét fő csakrát a gerincoszlopunk mentén haladó energiacsatornák, azaz nádik kapcsolják össze, ezekben áramlik az életenergia, a prána.

Megtapasztaljuk azt az önszabályozó energiát a saját testünkben, ami egymás között működik a többi emberrel való kapcsolatunk során. Az egészséges és szép testben tiszta és kiegyensúlyozott az energia. Az új szép boldog élethez, új, szép testi energiára van szükség.  Foglalkozásainkat elsősorban azoknak az embereknek ajánljuk, akik az emberi testtel, illetve annak lelki kapcsolatával foglalkoznak.

A gyakorlatoknak három fő ciklusa van. Az első ciklusban kezeljük az első négy csakrát, a második ciklusban a ötödiktől a hetedikig, a harmadikban pedig a három testen kívüli csakrát hozzuk egyensúlyba. Erről naplót is ajánlatos vezetni.

Energetikai gyakorlatokkal kezelhető betegségek 

Immungyengeség, vérkeringési problémák, allergiák, depresszió, alvászavarok, idült félelem érzése, szívpanaszok, vastagbél gyulladás, vérnyomás ingadozása, pajzsmirigyproblémák, asztma, bronchitis, fertőzések, rekedtség.

Alhasi problémák, bélgörcsök, aranyér, székrekedés, hátproblémák, reuma, nemi hormonok kezelése, menstruációs problémák, szívpanaszok, gyomorfekély, májbetegség, evési és emésztési problémák, hólyaggyulladás, impotencia, szexuális zavarok, Sclerosis multiplex.

Torokgyulladás, a gerincoszlop megbetegedései, nyakfájdalmak, bőrbetegségek.

Fejfájás, migrén,  álmatlanság, lelki problémák, látászavarok,veseproblémák stb.

Jelentkezzen be a vizsgálatra vagy lépjen kapcsolatba velünk. Telefon:+381 (0)24 / 553-774