Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

Allergia vizsgálatok

VEGA PROGRAM

ALLERGIA VIZSGÁLATOK 370 KÜLÖNBÖZŐ ALLERGÉNRE, FÁJDALOM, TŰSZÚRÁS ÉS VÉR NÉLKÜL!

Mi a gyakorlati Biofizikai orvoslás?

Manapság a kvantum- és biofizikai ismeretek teljesen új meglátásban tárják elénk az emberi szervezet felépítését és működését. Megértettük, hogy az anyag csak kis része a valóságnak. A másik, láthatatlan rész az energia. Prof. dr. Carl Ruby Nobel-díjas fizikus szerint a fény kvantum energiájának és az anyagi részecskék aránya 1000 000 000:1-hez. Lefordítva az orvostudomány nyelvére, az anyagi rész csak egy milliárd része az emberi szervezetnek. Minden más csupán az emberi szemnek láthatatlan energiamező.

Ugyanúgy tudjuk, hogy minden sejt, kivéve a biokémiai érzősejtet, tartalmaz elektromágneses sejteket is. Ezek az úgynevezett “antennák”, amelyek különböző jelek befogadását és azok továbbítását végzik, ami azt jelenti, hogy a sejten belüli folyamatok megváltozhatnak elektromágneses hatások révén, valamint azt is jelenti, hogy egyik sejt hatással lehet a másikra. Az emberi szervezet egy összetett belső rezgő rendszer, amelynek minden szövetére, sejtjére és szervére különleges, fokozatos rezgés jellemző. Biofizikai értelemben a szervezet egy összetett kibernetikai rendszernek tekinthető, precízen elágazott informatikai hálózattal és állandó információ-áramlással, amely lehetővé teszi az egészbe való azonnali betekintést. Hierarchiai értelemben a fizikai folyamatok a kémiaiak felett helyezkednek el. Az anyag kondenzált energia.

A modern biofizikai orvostudomány ezekből az alapvető fizikai ismeretekből indul ki, s alkalmazza azokat a mindennapi orvosi gyakorlatban. Egyesíti magában a korszerű nyugati orvostudomány, a biofizika, a hagyományos energetikai orvostudomány és a kifinomult elektronikai technológia elemeit. Mint ahogyan az elnevezése is erre utal, a biofizikai orvostudomány célja: biofizikai módszerekkel a szervezet alapvető működését szabályozni.

Ez elsősorban a krónikus megbetegedéseknél az elsődleges okok pontos meghatározásával érhető el, s ez után az okokat különböző fizikális gyógytechnikákkal lehet megszüntetni. Az utóbbi években világszerte jelentősen megnőtt e fiatal orvostudomány iránti érdeklődés világszerte. Az elért eredményeink különösen a krónikus betegségek kezelésében még gyorsabb és intenzívebb fejlődést szavatolnak.

Mit fed a Vega Medizinnév és mi a Vega Akadémia?

A Vega Medizina biofizikai állapotfelmérő készülékek gyártása terén világviszonylatban is vezető, német cég. Székhelye a Freiburg és Stuttgard között fekvő német történelmi városkában, Schiltachban van. A Vega Akadémia egy tudományos oktató intézmény, amely azzal a céllal alakult, hogy világszerte megismertesse és népszerűsítse a biofizikai állapotfelmérést. Az akadémia rendszeresen szervez előadásokat, képzéseket, szemináriumokat és szimpóziumokat, amelyek révén az orvosok és természetgyógyászok megismerkedhetnek a biofizikai állapotfelmérés különféle diagnosztikai és terápiás technikáival és a technológiával.

Jelentkezzen be a vizsgálatra vagy lépjen kapcsolatba velünk. Telefon:+381 (0)24 / 553-774