Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

Nőgyógyászat

A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel, azok kezelésével és a terhesség levezetésével foglalkozik. A nőgyógyászati betegségek diagnosztizálásához különféle vizsgálatokat végeznek el, és a mai orvosképzésben a szülész-nőgyógyász szakvizsgát tesznek le az orvosok. A Badawi Poliklinikán magasan képzett nőgyógyászokból álló csapatunk várja a pácienseket. 

A poliklinikán a szakemberek, orvosok modern technológiával felszerelt rendelőkben várják a pácienseket. Kellemes környezetben és komoly odafigyeléssel hallgatják meg panaszaikat és kérdéseiket.

Én már régen megszültem gyermekemet, miért végezzem el a nőgyógyászati vizsgálatot?

Minden nőnél az állandó és rendszeres ellenőrzés, valamint vizsgálat még a szülés után is nagyon fontos.  A nőknek 21-29 éves korukig évente kellene rákszűrésen részt vennie, majd 30-64 éves korig minden második évben, kivéve, ha az orvos másképp nem javasolja.

Nőgyógyászainktól bármikor kérhetnek tanácsot vagy bővebb tájékoztatást a Badawi Poliklinikán alkalmazott holisztikus terápiás eljárásokról is.

Leggyakoribb szolgáltatások:

 • Szakorvosi vizsgálat – ultrahang, kolposzkópia, kenetvételek
 • Konzultáció
 • Terápia
 • Biopszia
 • Spirál felhelyezése és kivétele
 • Meddőségi vizsgálat és annak gyógykezelése
 • Inszemináció
 • Sebészeti beavatkozás Ellman-módszerrel
 • Genetikai ultrahang vizsgálat + 4D felvétel
 • Doppler ultrahang vizsgálat
 • Az első nőgyógyászati vizsgálat

Ultrahang vizsgálat

Ultrahang vizsgálat a nőgyógyászatban – az egészséges és a rizikós terhesség követése, valamint különböző nőgyógyászati fertőzések – petevezeték gyulladás, méhnyálkahártya gyulladás – diagnosztizálására, a folyamat súlyosságának megítélésére szolgál. Alkalmazzák még tumorok, méhen kívüli terhesség kimutatására is. Jelentkezzen be a 4D felvétel vizsgálatra Prof. Dr. Stojićnál.

Milyen gyakran kell ultrahang vizsgálatra menni?

A szakorvosi-ultrahang vizsgálatot egészséges terhességnél először a 20- 24 hetes terhességi kor időszakában javasolt elvégezni, majd később újból megismételni 6-8 hét után. Ennél a vizsgálatnál az állapotos nő ajándékot kap, amely tartalmazza a baba első felvételét CD- albumot, valamint az ” Örüljünk együtt” és “A gyermekorvos tanácsai” elnevezésű kiadványt.

Videó felvételt szeretnék a babámról!

Tanácsoljuk a kedves szülőknek, hogy ezt a kérést azonnal beszéljék meg Prof. Dr. Stojić kiváló szakemberrel, hogy a vizsgálat ideje alatt rögzíteni tudja a fontos értékes pillanatokat a magzatról. Ha már van családja, és szeretné hogy gyermeke is jelen legyen a vizsgálatoknál, hogy megismerje jövendőbeli testvérkéjét, ezt nálunk nyugodtan megteheti  a poliklinikán.

Az orvostudomány jövője a nőgyógyászatban

Az orvostudomány jövője minden bizonnyal a megelőzésen alapul. Természetessen ez magába foglalja azt, hogy minden nő komoly hangsúlyt kell hogy fektessen egészsége megőrzésének érdekében és ebben nyújt nagy segítséget a Badawi Poliklinika széleskörű szolgáltatásai.

Pár szó az alernatívi gyógymódról

A Badawi Poliklinikán, a kezelések alatt nagyon jó eredményeket érnek el az akupunkúra használatával, homeopátiás kezelésekkel, a Bach-virágcseppek és még más holisztikus gyógymód alkalmazásával.

Jelentkezzen be a vizsgálatra vagy lépjen kapcsolatba velünk. Telefon:+381 (0)24 / 553-774