Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

III. Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásár

A Vásár elnevezése: III. Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásár a Badawi Poliklinika szervezésében
Helyszín: Népkör Magyar Művelődési Központ, Kossuth Lajos tér 4, Szabadka
A Vásár időpontja: szombat, 2018.04.21., 10:00 és 18:00 óra között

További információk

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1902110510101609/

A Badawi Poliklinika idén megszervezi a III. EGÉSZSÉG – ÉS ALTERNATÍV GYÓGYÁSZATI VÁSÁRÁT, melyre szombaton, 2018. április 21-én kerül sor Szabadkán, a Népkör Magyar Művelődési Központ helységeiben, 10:00 és 18:00 óra között.

A szervezők tervei alapján az események a következő időpontban történnek:

 • 09 óra 30 perc – a vendégek és a látogatók fogadása
 • 11:00 órától 11 óra 30 percig – a Vásár ünnepélyes megnyitója
 • 16:00 órától az elismerések- és a kiállító díjak átadása

Annak érdekében, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat és marketingkampányaikat a lehető legjobb módon mutathassák be a Vásáron résztvevő kiállítók számára a következő helyszínek lesznek biztosítva: udvari kiállítótér, Galléria és a Török Bálint illentve Vojnich Oszkár termek.

A Vásár célja

A Vásár célja népszerűsíteni a gyógyításhoz való természetes és alternatív hozzáállást, tudatosítani a megelőzés fontosságát akciókkal, tanácsadásokkal, bemutatókkal és vizsgálatokkal, amelyeket a Badawi Poliklinika orvosai és terapeutái díjmentesen végeznek a Vásár teljes tartama alatt. Rendelkezésükre állnak: orvosi vizsgálatok, gyermekgyógyász, a vérnyomás és a vércukorszint mérese és ellenőrzése, valamint más orvosi -és fogászati konzultációk is.

A Badawi Poliklinika személyzete 200 utalványt és 30% kedvezményt ajándékoz a látogatóknak:
– holisztikus (alternatív) gyógyászat: Akupunktúra, Reiki, Energetikai gyakorlatok, Radiesztézia, Hipnoterápia, pszihológus, Bach-virágcseppek, Homeopátia, Aaura healing, Life coaching, EFT- Érzelmi Felszabadulás Technikája, SCIO – kvantum  diagnosztika és gyógyítás, Aura Scanner,  Rekonekció és kapcsolatteremtési gyógyítás,Testpszichoterápia és más;
– választott szakorvosi vizsgálatok: gyermekgyógyászat, ginekológia és kardiológia

A Badawi Poliklinika személyzete mellett hasznos információkkal szolgálnak maguk a kiállítók is, akik ismerik a holisztikus gyógyászati módszereket, étrendkiegészítőket, a természetes termékek és egészséges élelmiszerek előnyeit, valamint a természetes kozmetikumok és az egészséget megőrző termékek fontosságát.

A Vásár ideje alatt a látogatók a termékek és szolgáltatások megvásárlása mellett igen hasznos tanácsokat és válaszokat kapnak.

Vásári meghívó Önnek mint kiállító / támogató

Meghívjuk Önt, hogy vegyen részt a III. Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásár megszervezésében mint önálló termelő, vállalkozó, cég vagy intézmény képviselője, hiszen így közösen, együtt tudjuk építeni a Vásár értékeit és ezzel előtérbe helyezzük a természetes és egészséges életmód alkalmazását a mindennapi életben.

Úgy véljük, hogy a Vásár, mindannyiunk számára igen fontos, hiszen egy helyen sok hasznos információt kaphatunk az oktatás, a tájékoztatás, az egészségügy, a kezelések és a gyógyulási módszerek terén, a támogatók és a kiállítók viszont lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, a tapasztalat cserére, valamint növelik az üzleti potenciálokat, és az árú értékesítését is.

Ez a rendezvény igen fontos a Badawi Poliklinika számára, hiszen segít az ismeretek terjesztésében, azok bővítésében és a holisztikus egészségszemlélet bemutatásában. A kezelések ismertetése és megértése viszont új utat mutat a gyógyászatban, ahol a Badawi Polilinika mint lider van jelen és folyamatosan emeli is ezt a mércét.

Idén a Vásár ideje alatt két kiállítási csomagajánlatott biztosítottunk,  és  három szponzorált illetve támogatási csomag is megtalálható. Ez alapján Önök a lehető legjobbat választjatják ki igényeknek megfelelően.

Egyéb

Nyitottak vagyunk ajánlataikra, ötleteikre és véleményükre annak érdekében, hogy a III. Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásár minél sikeresebb legyen.

Köszönjük szépen a bizalmat és hogy munkájukkal hozzájárulnak a Vásár megszervezéséhez.

KAPCSOLATFENNTARTÓ SZEMÉLY SZERB NYELVEN
Nebojša Skenderović, CTO
E-Mail: nebojsa.skenderovic@badawi-su.com
Mob: 064 / 63-25-230

KAPCSOLATFENNTARTÓ SZEMÉLY MAGYAR NYELVEN
Gizela Balažević
E-Mail: poliklinika2@badawi-su.com
Mob: 064 / 25-75-851

Bővebben

II. EGÉSZSÉG – ÉS ALTERNATÍV GYÓGYÁSZATI VÁSÁR A BADAWI POLIKLINIKA SZERVEZÉSÉBEN

Szervező: Badawi Poliklinika, Szabadka
Szakmai partner és All Star előadó: Dr. Ana Gifing, Dr. Gifing Rendelő, Chrono-táplálkozás központja, Belgrád
Támogató partner: Szabadka Város és a Hotel Galleria

INFORMÁCIÓK

A Badawi Poliklinika idén megszervezi a II. EGÉSZSÉG – ÉS ALTERNATÍV GYÓGYÁSZATI VÁSÁRÁT, melyre szombaton, 2017. április 22-én, és vasárnap, április 23-án kerül sor Szabadkán, a Hotel Galleria Átriumában.

A szervező programtervei alapján a vásár szombaton, 2017. április 22-én 9 óra 30 perckor a vendégek és a résztvevők fogadásával kezdődik, a hivatalos megnyitó 10:00 órára tervezett, vasárnap, április 23-án pedig 18:00 órakor – ünnepi záróprogrammal tér véget.

AZ ESEMÉNY RÉSZLETEI

Az idei vásár két szálon fut, illetve két részből áll. Maga a kiállítási része a Hotel “Galleria” Átriumában, mely lehetővé teszi, a kiállítók számára, hogy két napon keresztül kiállítsák termékeiket, promóciós anyagokat, könyveket és kiadványaikat, -valamint a vásár központi része a nevelési és oktatási munka, melyet szombaton Dr. Gifing, Dr. Gifing Rendelő, Chrono-táplálkozás központja, Belgrád, – Dr. Ana Gifing mutat be. Szakmai előadása négyórás oktatást nyújt a chrono – táplálkozásról, étkezésről a vásár résztvevői számára.

Az előadásra szombaton 2017. április 22-én kerül sor, melyet All Star előadó Dr. Ana Gifing mutat be 12:00 órától 16:00 óráig a Hotel Galleria “Róma” elnevezésű termében.

17:00 órától 18:00 óráig azonban a Hotel Galleria éttermében VIP ebéd tervezett, ahol a VIP látogatóknak megadódik az a lehetőség hogy személyessen megismerkedjenek Dr. Ana Gifingel.

KÖNYVBEMUTATÓ

 Dr. Ana Gifing promóciója-előadása mellett sor kerül a saját kiadványainak és könyveinek bemutatására is. Ezek: “Moj prvi zalogalj”, “Hrono kuvar-riznica hrono ishrane”, “Porcija zdravlja” és más.

AZ ELŐADÁS ÁRA

Dr. Ana Gifing, All Star előadásának ára : 4000 dinár
A VIP belépő mely magába foglalja az előadás mellett az ünnepi ebédet és Dr. Gifingel való személyes beszélgetést: 7000 dinár

Az edukatív- és előadó programok vasárnap is folytatódnak, 2017.04.23-án, ahol elismert előadók előadásaikkal hozzájárulnak a természetes és alternatív gyógymódok népszerűsítéséhez, mely egyben a vásár fő célja is.

KÍSÉRŐ PROGRAM

A Badawi Poliklinika gyógyászai, a kiállítók, az orvosok, az eminens előadók és az ingyenes orvosi tanácsadás mellett- mindkét napon, szombaton és vasárnap is kísérő programok gazdagítják majd a vásár tartalmát – minden résztvevő és látogató számára 3- tól 103 éves korosztályig.

VÁSÁRI MEGHÍVÓ

Amit most Ön olvas az csak maga a II. EGÉSZSÉG – ÉS ALTERNATÍV GYÓGYÁSZATI VÁSÁR alapvető értesítése, mely magába foglalja a vására vonatkozó alapvető tudnivalókat. Azonban az elkövetkező napokban részletes leírást és értesítést küldünk a vásár programjáról.

A BELÉPŐJEGYEK LEFOGLALÁSA DR. ANA GIFING ELŐADÁSÁRA

Minden érdeklődő aki szeretne részt venni Dr. Ana Gifing tartalmas előadásán előre jelezheti részvételi szándékát és előre lefoglalhatja belépőjegyét (belépő és VIP belépő)  a következő telefonszámon: 024 / 553-774.

KAPCSOLAT

Minden további kérdésükre, hozzászólásukra rendelkezésükre áll a Badawi Poliklinika Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásár koordinátora:
Nebojša Skenderović, E-mail: nebojsa.skenderovic@badawi-su.com
Telefon: 064 / 63 – 25 – 230

Köszünjük a bizalamat,
Badawi Poliklinika

Bővebben

Akarva vagy akaratlanul fogy?

Nagyon nagy a különbség a szándékos és az akaratlan fogyás között. Sokan szenvednek attól, hogy fogyni szeretnének, de mégsem megy. Kevés szó esik azonban arról, hogy fogyni akaratlanul is lehet.

Mint orvos úgy érzem kötelességem felhívni a figyelmet néhány esetre, amikor a fogyás hátterében betegség is állhat. Nézzük hát az okokat:

Jó étvágy melletti fogyás –ennek hátterében lehet cukorbetegség, pajzsmirigy túlműködés, felszívódási zavarok

Étvágytalanság- nagymértékű szorongás, stressz, gyomor- bélrendszer betegségei – pl. akut fertőzés, gyomorfekély, gyulladás, vese betegség

Enne, de nem bír – stressz, gyomor bélrendszer daganatai.

A fogyáshoz társuló tünetek esetén érdemes orvoshoz fordulni… állandó szomjúság,fekete széklet, vérzés,szúró fájdalom, „tégla érzés” a gyomorban,húsundor,evés utáni hányás,teltségérzet…

Egy esettanulmány 48 éves nőbeteg, tünete az enyhe gyomortáji fájdalom, teltségérzés, idegesség, fogyás.

 Ilyen esetben Darkfild vizsgálat során, kideríthető  :

van e felszívódási zavara,van e emésztési zavar a szervezetben,van e nagyméretű gyulladás,van e stressz.

Ebben az esetben – nagymértékű stressz volt, és elsavasodás.  Az összképet tekintve további kivizsgálás volt indokolt. A diagnózis végül is egy gyomor polip volt, enyhe mutációval (ami azt jelenti bármikor rosszindulatúvá válhat).

Tudom sokan nem szívesen mennek orvoshoz, vagy bármilyen kivizsgálásra, de ha a fent említett tüneteik vannak kérem tegyék ezt meg.

Badawi Poliklinika, Bejelentkezés a vizsgálatokra.

Bővebben

Ingyenes oktatás: A komplementer orvoslás és az alternatív gyógyászat diagnosztikai és terápiás eljárásai

„AZ EGÉSZSÉG ISKOLÁJA” –BADAWI POLIKLINIKA, INGYENES OKTATÁS

A Badawi Poliklinika elindította „Az egészség iskolája” elnevezésű programját, melynek keretén belül ingyenes oktatásra kerül sor csütörtökön, 2016. szemtember 22-én, Szabadkán, a Szabadegyetem 213-as helységében, délután 17 órától este 20 óráig. Az oktatás témája: A komplementer orvoslás és az alternatív gyógyászat diagnosztikai és terápiás eljárásai

A KÉPZÉS RÉSZLETEI

Téma: „A komplementer orvoslás és az alternatív gyógyászat diagnosztikai és terápiás eljárásai”
A képzés helyszíne: A szabadkai Szabadegyetem, Jovan Nenad cár tér, 213-as terme
Időpont: csütörtök, 2016.09.22, 17:00 órától 20:00 óráig

Szervező, Badawi Poliklinika: http://badawi-su.com

AZ OKTATÁS CÉLJA

Az ingyenes oktatás/képzés célja a természetes és alternatív gyógymódok, kezelések bemutatása. Minden betegnek joga van, hogy szabadon döntsön és válasszon arról, hogyan fogja kezeltetni, gyógyítani magát – hiszen a hivatalos orvostudománynak és az alternatív gyógyászatnak is ugyanaz a nemes célja van, hogy segítsen a betegen, és a betegnek a gyógyulásban.

„Az egészség iskolája” elnevezésű program keretén belül a Badawi Poliklinika bemutatja saját orvosait és terapeutáit, akik az iskola résztvevőit dinamikus oktatásaik és képzéseik által vezetik be szakterületeikbe:

 • Dr. Marija Krmpotić Badawi (Általános szakorvos, Kínai és Kvantum Gyógyászat),
 • Dr. Katarina Mudrić Badawi (Általános szakorvos, Kínai Gyógyászat, Érzelmi gyógyulás -EFT szakértő, Budwig Protokoll és Holisztikus gyógyászat),
 • Dr. Gordana Tošić (Általános szakorvos),
 • Dr. Berentai Orsolya (Általános szakorvos és a Darkfield mikroszkópia szakértője),
 • Dr. Szecsődi Ferenc (Homeopata),
 • Vujačić Jelena (Pszihológus, NLP coach, családi tanácsadó és a Bach-virágcseppek alkalmazója),
 • Rábaközi Tamás (Reiki mester és tanító),
 • Kristina Vujić (Rekonnekciós kezelés – gyógyítás szakértője),
 • Vesna Bojanić (Pszihológus),
 • Igor Mudrić (Rehabilitációs tevékenység terapeuta),
 • Jasna Evetović (Holisztikus Life Coach alkalmazója),
 • Dragan Maličević (Radieszteziológus és Hipnoterapeuta),
 • Igor Pavluković (Body-Mind technika alkalmazója) és mások.

Ez egy olyan lehetőség, ahol az előadóktól/oktatóktól a képzések ideje alatt megtudhatnak minden olyan fontos információt melynek segítségével javítani tudja egészségi állapotát. A képzést követően minden résztvevőnek lehetősége lesz kérdéseket feltenni, valamint konzultációkra és időpontok egyeztetésére a Badawi Polilinika Holisztikus rendelőben dolgozó orvosaival és terapeutáival.

Az egészség a legfontosabb, ez áll az első helyen az életünkben! Ezen kívül minden egyes résztvevő meglepetésben részesül a képzésen, hogy proaktívak és eredményesek legyünk.

JELENTKEZÉSEK AZ INGYENES OKTATÁSRA  – 2016.09.22.

Minden érdeklődő On-line módon jelentkezhet be hozzánk.
A résztvevők és a jelentkezők száma pedig meghatározott.

Köszönjük szépen a bizalmat!

Badawi Poliklinika

Bővebben

„Az egészség iskolája” –Badawi Poliklinika

„Az egészség iskolája”

A Badawi Poliklinika elindította „Az egészség iskolája” elnevezésű programját, melynek fő célja a polgárok egészségügyi felvilágosítása, tájékoztatása és nevelése, valamint hogy ezúton hívják fel a figyelmet a megbetegedések megelőzésének fontosságára. Az iskola beindításával azt szeretnék elérni, hogy minden egyes személy felelősségteljesebb hozzáállását mutasson maga, családja és a környezete egészségével szemben.

A Badawi egészségügyi iskolája egy olyan egységet alkot, amely magába foglalja és bemutatja a komplementer orvoslás és az alternatív gyógyászat diagnosztikai és terápiás ágait, amelyeket együtt használnak a hagyományos orvoslás területén.

A komplementer orvoslás és az alternatív gyógyászat a hetvenes évektől folyamatosan fejlődik, főleg az Amerikai Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Németországban, Franciaországban, Kanadában és Ausztráliában is.

 A komplementer orvoslás osztályozása:

 • Alternatív gyógyászat,
 • Az elme és a test orvoslása,
 • Biológiai módszerek/gyakorlatok,
 • A test manipulációján alapuló technikák
 • Bioenergetikai gyakorlatok

A közös nemes cél

Minden betegnek joga van, hogy szabadon döntsön és válasszon arról, hogyan fogja kezeltetni, gyógyítani magát – hiszen a hivatalos orvostudománynak és az alternatív gyógyászatnak is ugyanaz a nemes célja van, hogy segítsen a betegen, a betegnek a gyógyulásban.

Képzések és oktatások a Badawi iskola keretén belül

„Az egészség iskolája” azoknak a személyeknek ajánlott, akik az előrelátott előadások elsajátításával bővíteni szeretnék tudásukat és látókörüket a komplementer orvoslás területén belül, és ez által hozzájárul saját és – környezete egészségügyi állapotának javításához is.

A Badawi Poliklinika 2016 szeptemberétől ingyenes előadásokat szervez a szabadkai Szabadegyetem helységében, valamint sor kerül majd kommerciális előadások és tanfolyamok megszervezésére is annak érdekében, hogy a résztvevők minél jobban megismerhessék az alternatív gyógyászat és a komplementer orvoslás hatékonyságát.

Az előadásokat és a tanfolyamokat a Badawi Poliklinka orvosai, terapeutái és szakemberei vezetik majd, valamint kiemelkedő és elismert szakorvosok az országból és a régióból egyaránt.

badawi1

Az iskola tevékenységeinek területei

Az ingyenes illetve kommerciális elméleti előadások mellett, minden résztvevőnek lehetősége lesz rá, hogy azonnal kipróbálja az orvosok által javasolt összes terápiás eljárásokat is.

A holisztikus rendelő orvosai és terapeutái

Az iskola keretén belül az oktatást valamint a terápiás eljárásokat is egyaránt, a Badawi Poliklinika Holisztikus rendelőjében dolgozó állandó szakorvosokból álló csapata végzi majd el.

A Holisztikus rendelő orvosai és terapeutái:

 • Dr. Marija Krmpotić Badawi (Általános szakorvos, Kínai és Kvantum Gyógyászat),
 • Dr. Katarina Mudrić Badawi (Általános szakorvos, Kínai Gyógyászat, Érzelmi gyógyulás -EFT szakértő, Budwig Protokoll és Holisztikus gyógyászat),
 • Dr. Gordana Tošić (Általános szakorvos),
 • Dr. Berentai Orsolya (Általános szakorvos és a Darkfield mikroszkópia szakértője),
 • Dr. Szecsődi Ferenc (Homeopata),
 • Vujačić Jelena (Pszihológus, NLP coach, családi tanácsadó és a Bach-virágcseppek alkalmazója),
 • Rábaközi Tamás (Reiki mester és tanító),
 • Kristina Vujić (Rekonnekciós kezelés – gyógyítás szakértője),
 • Vesna Bojanić (Pszihológus),
 • Igor Mudrić (Rehabilitációs tevékenység terapeuta),
 • Jasna Evetović (Holisztikus Life Coach alkalmazója),
 • Dragan Maličević (Radieszteziológus és Hipnoterapeuta),
 • Igor Pavluković (Body-Mind technika alkalmazója) és mások.

Miért érdemes a Badawi Poliklinika egészségügyi iskoláját választania?

A Badawi Poliklinika egészségügyi iskolája egy egyedülálló, dinamikus és vállalkozó egységet alkot, és új kitörést jelent a komplementer orvoslás megismerésében és alkalmazásában. Hitelesség és az egyediség az, ami vezet bennünket előre ezen az úton. Hisszük azt, hogy a tudás, amivel rendelkezzünk, és amit szeretnénk megosztani Önökkel, segíthet az egészséges életmód fenntartásában és abban, hogy megőrizzék egészségi állapotukat a mindennapokban.

Ezért szeretnénk tudásunkat megosztani másokkal és előítéletek nélkül átadni azt. Megtesszünk mindent annak érdekében, hogy az iskola résztvevői, a páciensek és minden oktatásban érdekelt személy jó fizikai és lelki egészségnek örvendjen.

Árpolitika

Az oktatás és a terápiás eljárások értékei amit nyújtunk/adunk diákjainknak, betegeinknek és a szolgáltatást igénybe vevőknek lényegesen magasabb- értékesebb mint bárhol máshol a világon. Szakembereink és orvosaink pedig folyamatos szakmai képzésekben részesülnek.

Mi követjük az Önök igényeit, és együtt építjük egészségi állapotát

Gondosan figyeljük a páciensek kívánságait és igényeit, mely a munkánk során meghatározza a kezelés irányát és a fejlődés ütemét.

Látogasson el hozzánk, iratkozzon be Ön is a Badawi Poliklinika iskolájába. Minden előadás előre, időben be lesz jelentve a Badawi Poliklinika honlapján, valamint a poliklinika Facebook – oldalán.

Szívesen válaszolunk minden egyes kérdésre, és elfogadunk minden javaslatot, ami a munkát szolgálja – Együtt többre vagyunk képesek!

Köszönjük a bizalmat.

Badawi Poliklinika

Bővebben

Immunrendszer, az Ön katonái eléggé felkészültek?

Testünk belső egyensúlyának fenntartásához nagyon fontos, többek között az immunrendszer megfelelő működése is.

Számomra hihetetlen, hogy az immunrendszer bizonyos sejtjei tényleg katonaként működnek, maró-mérgező anyagokat bocsájtanak a kéretlen betolakodókra, legyen az virus,baktérium vagy épp más idegen anyag.A legtöbb ember immunrendszere jól működik, ezért sokan nem foglalkozunk ezzel a témával ,de lássuk miért is fontos ez…

 Mi lehet a következménye ha immunrendszerünk nem jól működik?Ha a védőszolgálatunk nem riaszt időben?Vagy épp hibás a riasztás?

Legenyhébb esetben – gyakori fertőzések, visszatérő fertőzések a test bármely részében.

Ha az immunrendszer egyensúlya felborul, akkor kialakul az allergia.

Ha az immunrendszer a saját sejtjeit nem ismeri fel, akkor autoimmun betegég lesz a következmény.

De kialakulhat rákos betegség is. Ha az immunrendszer nem elég éber és nem szűri ki a rákos sejteket, akkor a betegség elhatalmasodhat.

Hogyan tudjuk elősegiteni immunrendszerünk működését?

Rendszeres testmozgással, lehetőleg friss levegőn

Stressz kezeléssel

Vitamindús, lúgositó táplálkozással

Gyerekekénél –pedig az egy véka piszkot meg kell enni- hozzáállással, kutatások bizonyitják ugyanis hogy ez segiti az immunrendszer védekezőképességének kialakulását.

slika-2-immun

Mit látunk Darkfield vizsgálat során?

Az immunrendszer ha „kisiklik” akkor a sejtműködés változásai jól szemlélhetőek.

Aktivak e a fehérvérsejtjeink, vagy esetleg alszanak?

Melyik fehérvérsejtek aktivak?

Megfelelő sejt aktivitás folyik, vagy túlaktivitás?

Túlterhelt e az immunrendszer a szervezetben halmozódó salakanyagok végett?

Ha szeretné tudni felkészült e az Ön immunrendszere,jól védekeznek e a fehérvérsejt katonái, jöjjön el a Badawi Poliklinikára, Darkfield vizsgálatra és megkapja a választ.

Badawi Poliklinika, Bejelentkezés a vizsgálatokra.

Bővebben

Volt e az ősembernek Candidája?

Gondolkodtak e azon hogy a 21.század táplálkozása mennyire természetes…? Mit eszünk és milyen mennyiségben? Hova vezet ez?

Korunk egy jellemző táplálkozással – életmóddal összefüggő betegsége a Candida albicans túlburjánzása az emberi szervezetben.

Először is fontos tudni a Candidáról, a sokak számára retteget gombáról, hogy a természetes élőflóránk része. A baj akkor kezdődik, ha túlszaporodik.

Képzeljünk csak el egy szépen rendezett kertet, ahol öntözve és kapálva van, a növények szépen nőnek, erősödnek napról napra. Mi történik, ha a kertet nem vetjük be? Gyom fog szaporodni ,még ha nem is locsoljuk, akkor is jól megerősödik, hát még ha locsolnánk…

Párhuzamot vonva, a Candida azért burjánzik, mert mi etetjük. A legtöbb esetben.

Ha túlszaporodik tüneteket is okoz, amelyek a legkülönfélébbek lehetnek.  Has puffadás, hasmenés, székrekedés, bőr elváltozások, nőgyógyászati problémák ezek az ismertebbek, de jelentkezhet kedvetlenség, depresszió, fejfájás, hajhullás…

Ha ilyen problémánk van, mi az amit kerüljünk el?

Cukor, fehér liszt, élesztő,tej,alkohol…

Mi az ami hasznos?Az alábbi ábra jól szemlélteti…

candida 2

Miben segithet a Darkfild mikroszkópos vizsgálat?

-Candida elszaporodásra csak akkor van esély, ha a szervezetünk egyensúlya eltolódik a savas irányba.  Az elsavasodás kiválóan látható a mikroszkópos vizsgálat alkalmával.

-Kolloidok ú.n. emésztetlen táplálék részecskék jelenléte segiti a Candida elszaporodását

-Maga a Candida is látható, ha az immunrendszer csökkenten működik

 Darkfild, kiegészitő vizsgálatképp

Candida pozitiv minta esetén –Mikroszkópos vizsgálattal kimutatható mennyire súlyos a fertőzés

Candida kezelés és diéta után- Megtudhatjuk az állapot tartós e,milyen a belső egyensúly ,van e esélye a Candida újbóli elszaporodásának

Végezetül fogalmam sincs hogy az ősembernek volt e Candidája…valószinű más betegségektől szenvedett, de ezt a paleontológusok tudják…Ha azonban Ön szenved a Candidától, jöjjön el a Holisztikus rendelőbe, hogy segithessünk.

Badawi Poliklinika, Bejelentkezés a vizsgálatokra.

Bővebben

Lehetek Reikivel gyógyító?

A Facebook-on, a YouTube-n nagyon sok adat és ismeret található a Reikiről. Többen felteszik a kérdést: lehetek én is Reikivel gyógyító?

Aki még nem olvasott, hallott róla , annak pár szóban mondjuk el mi is a Reiki ?

A Reiki egy elismert kézrátételes energetikai gyógyító terápia. Gyógyítja a testet és a lelket is.

Kiegyenlíti és egyensúlyba hozza a test energiáit, energiával látja el a testet és a lelket is! Ez álltal  támogatja és beindítja a test öngyógyító képességét.

Megszünteti a test diszharmóniáját (a betegséget) és a diszharmóniát kiváltó okot. A mai orvosi kezelés sokszor csak a tüneteket tudja (igaz, nagyon hatásosan) megszüntetni. A Reikivel magát a tüneteket kiváltó betegséget szüntethetjük meg.

Mikor lehet a Reikit alkalmazni?

 • Gyulladások mérséklésére, a láz csillapítására,
 • sebek gyógyulásának felgyorsítására,
 • a fájdalmak csökkentésére,
 • kardiovaszkuláris betegségeknél és az infarktus utáni állapot javítására,
 • agyvérzés és agyinfarktus esetén a negatív következmények csökkentésekor,
 • gyomor- és bél- betegségek esetén,
 • ízületi gyulladások, hátfájások megszüntetésére,
 • más gyógyító terápiák támogatására.

A Reikit adó személy nem saját bioenergiáját adja át a gyógyítás folyamán, hanem a megnyitott csatornáján keresztül magasabb szintű gyógyító erőt közvetít a beteg személy számára. A Reiki energiája több a bioenergiánál, kimondottan gyógyító energia!

A Reikit Mikao Usui japán gyógyító indította újból el, először csak Japánban alkalmazták.  A hawaii születésű Hawayo Takata (1900 – 1980) asszony a II. világháború után kezdte a világgal megismertetni  a Reikit. Ö, leányunokájával, Phyllis Lei Furumoto-val átköltözött az Egyesült Államok nyugati partjára és ott kezdte terjeszteni a Reikit. Az 1970-es évektől a Reiki Európában is terjedni kezdett.

Mikao Usui tanítványai napokig jártak a mesterhez tanulni a Reiki alkalmazását, majd a mester behangolta (megnyitotta) a gyógyító erő leközvetítésére energetikai csatornáikat. Takata asszony is négy napos tanfolyamokat tartott. Igaz, csak két órát tanított naponta. Nincs egységes tanítási mód, nincs egységes időtartam, manapság (a huszonegyedik században) legtöbbször az egy napos tanfolyam az elfogadott, 6 – 7 órás időtartamban.

Lehet Ön is Reikivel gyógyító?

A válasz egyszerű: igen, Ön is gyógyíthat Reikivel, csak egy rövid tanfolyamon és egy avatási szertartáson kell átesnie. Van gyermeke, vannak unokái? Legyen Ön is Reikivel gyógyító ! A kezei mindig „kéznél” vannak. Ha a környezetében rosszkedvű, beteg emberek vannak – legyen Ön a fény, a jó közvetítője !

A Badawi Poliklinika Hollisztikus Rendelőjében alkalmazzák a Reikivel való kezelést. A kezelésen kívül a Badawi Poliklinikán különféle tanfolyamok és szemináriumok megtartását is tervezik. Köztük a Reiki I. fokozatára való képzést és avatást is megszervezik.

Hívjon bennünket, vagy jelentkezzen interneten, érdeklődjön és jelentkezzen a Reiki tanfolyamainkra.

Badawi Poliklinika, Bejelentkezés a vizsgálatokra.

Bővebben

Éltető víz

Mennyi vizre van szükségünk?

Biológia órán még talán általános iskolában megtanultuk, hogy testünk kb.75 % a víz. Sajnos ezt azonban a mindennapok során gyakran elfelejtjük…

Mi történik, ha nincs elegendő víz a szervezetünkben?

Észlelte már a következő tüneteket önmagán?

 • Kiszáradt, cserepes száj
 • Fejfájás
 • Fáradékonyság
 • Szédülés
 • Kevés, sötét vizelet

Ha ezeket a tüneteket észleljük magunkon, ez bizony a dehidráció, vagyis a kiszáradás kezdete.

Igyunk egy pohár vizet, lassan kortyolgatva. Figyeljünk oda testünk jelzéseire!

Gondolkodtak már azon vajon mi történik a vérsejtjeinkkel ilyenkor?

Nos, ők is megváltoznak, összetapadnak, mégpedig szorosan, úgynevezett ruló formába, nyilvánvaló hogy működni sem tudnak megfelelően. Sajnos elég sokszor találkozom ezzel a képpel a Darkfield vizsgálat során és sokan azt mondják, elfelejtenek vizet inni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a víz ivás szokássá kell, hogy váljon. Reggel készitsünk ki egy kancsóba vagy palackba annyi vizet amit meg kell innunk a nap folyamán, a testsúlyunk alapján, és ezt osszuk be .Amikor fellép a szomjúságérzés akkor már kevés a víz a szervezetünkben…

voda1

Öntsünk tiszta vizet a pohárba…akkor mennyi vizre van szükségünk, hogy a testünk jól tudjon működni?

Egészséges felnőtt embereknél a napi folyadékigény 1o kg kilógrammonként 4 deciliter.

Ez egy 7o kilós emberre számolva 28 deciliter!

De tudni kell a víz igény függ : a külső hőmérséklettől,páratartalomtól,mozgástól,életkortól,elfogyasztott ételektől…Ilyenkor  nyáron a nagy melegekben a folyadékszükséglet akár a duplájára is nőhet!Vigyázzunk a sok izzadsággal ásványi sók is távoznak a szervezetünkből amit szintén pótolni kell. Vonatkozik ez a nagy melegben sportolókra és fizikai munkát végzőkre.

Egy a lényeg – gondoljunk tudatosan a víz fogyasztásra ugyanúgy, mint az étkezésre!Ha pedig szeretné leellenőrizni elegendő víz van e a szervezetében, jöjjön a Badawi Poliklinikára és Darkfield vizsgálattal kideritjük ezt is!

Badawi Poliklinika, Bejelentkezés a vizsgálatokra.

Bővebben

Koleszterin történet

Miért érdemes odafigyelni? Tényleg olyan veszélyes?

Az utóbbi években rengeteg tudományos cikk jelent meg a koleszterinnel kapcsolatban, és most nem az a cél hogy ezt elemezgessük, de érdemes leszűrni belőle néhány dolgot.

Mindenekelőtt azt tudnunk kell, hogy a koleszterin egy nagyon fontos vegyület a testünk szempontjából. Sejtek alkotórésze, hormonok elő anyaga. Hogyan lehet akkor rossz?

Az az igazság, hogy önmagában nem rossz a koleszterin. Mikor okoz hát gondot?

Esettanulmány:

Darkfield mikroszkópos vizsgálat, szűrés céljából 45 éves férfinél. Panaszai nincsenek, egy kicsit talán ideges a munkahely végett. Dohányzik. Túlsúly, hasi elhizás.

Mit látunk vizsgálat alkalmával?

Kimutathatóak a stressz következményeként eldeformálódott sejtek, antioxidáns hiány jelei, óriási koleszterin kristályok. (Majd a beszélgetés során kiderül a táplálékkal bevitt koleszterin jóval több mint az átlagos.) Fokozott fibrinogén kiválás. A kép és a meglévő adatok alapján egyértelmű a fokozott rizikó kardiovasculáris- sziv érrendszeri -betegségekre.

Mi a teendő? Mi a megoldás? Életmódváltás.

Mi történt? Bekövetkezett az életmódváltás. Sajnos csak azután hogy a rizikó valósággá vált…Egy kisebb szélütés kellett ahhoz, hogy változtasson…

Érdemes tehát eljárni Darkfield szűrővizsgálatra, de…

Kérem, fogadják meg a tanácsot. Az életmódváltás nem csak afféle kitaláció. Mi magunk sokat tehetünk egészségünkért. Tegyük hát meg ami rajtunk múlik!

A  Holisztikus rendelőben kiváló szakemberek állnak rendelkezésére ha életmódján szeretne változtatni. Forduljon hozzánk bizalommal.

Badawi Poliklinika, Bejelentkezés a vizsgálatokra.

Bővebben