Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

Webáruház >

A “Badawi” Poliklinika Webáruháza

A szabadkai “BADAWI” Poliklinika gazdag és széleskörű egészségügyi szolgáltatásai, többéves tapasztalata, és 26 éve tartó folyamatos munkája egy kalap alá foglalja a hagyományos medicina és a holisztikus gyógyászat ágait. Pácienseik és a felhasználóik érdekében pedig igyekeznek mindig valami újat nyújtani, megismertetni a természetes termékek használatának előnyeit kiemelve az egészség megőrzésének lényegét, és a betegségek megelőzésének fontosságát. Mindezek mellett a “Badawi” Poliklinika most lehetővé teszi az online vásárlást is, a Badawi Webáruháznak köszönhetően.

A Badawi Webáruház a következő címen található: http://prodavnica.badawi-su.com

A “Badawi” Poliklinika Webáruházának sajátosságai

A “Badawi” Poliklinika Webáruháza egy jellegzetes és egyedülálló weboldal, hiszen egyhelyen gyűjtötte össze üzleti partnereit és ügyfeleit, akikkel az elmúlt 26 évben együtt dolgozott és dolgozik. Ebből kiindulva a termékek és a szolgáltatások minősége ismert és hiteles, hiszen a termékek többsége ami a Webáruházon keresztül megvásárolható, a pácienseink illetve ügyfeleink már régóta használják. Ez azt jelenti, hogy amikor megbizonyosodunk a termékek illetve szolgáltatások minőségében és megbízhatóságában, csak akkor kerül fel a Webáruház oldalára.

Minden termék és szolgáltatás a “Badawi” Poliklinika Webáruházában kizárólag az egészséges életmód csoportjába tartozik, illetve az egészséges életmód megőrzésére és a betegségek megelőzésére szolgál. A Badawi Webáruház jellegét tekintve tehát egy holisztikus internetes bolt – Webáruház.

A széleskörű termékskála mely folyamatossan bővül és gyarapszik, egy különleges dimenziót ad ennek a munkának, főleg a holisztikus gyógyászatra vonatkozó termékeknél, hiszen ehhez hasonló, vagy ilyen típusú rendszer nem létezik a régióban. Az üzleti partnerek választásának nagy lehetősége, valamint a széleskörű termékek és szolgálatatások alakították és formálták ezt a rendszert egy speciális, sajátos Internetes Webáruházzá, mely elsősorban a holisztikának – holisztikus gyógyászatnak szentelt.

Fontos kiemelni a “Badawi” Poliklinika Webáruház sajátosságát, mely lehetőséget nyújt a vásárló részére, illetve minden honlapra látogató egyén számára, hogy mindent egyhelyen megtaláljon és egyeztessen: kozultációkat, kivizsgálásokat, terápiákat és kezeléseket. Orvosokkal és terapeutákkal egyeztethet és megkaphat minden fontos információt a betegségek kialakulásáról, annak káros hatásairól, a megelőzésekről és a gyógyulás folyamatáról is. Mit vásárolni és miért? Erre a kérdésre szakorvosoktól, orvosoktól és terapeutáktól kaphat választ.

Az internetes hálózat által összegyüjtött közösség melyet a Badawi Poliklnika formált össze, saját internetes rendszernek köszönhetően folyamatos képzésekben részesülnek és vesznek részt. HealthLether értesítéseket és információkat kapnak honlapunkon keresztül és a Facebook Live lehetőség is a rendelkezésükre áll. Ez által nagyon könnyen követhetik azokat a témákat melyek az érdeklődési körükbe tartoznak, állandóan informálódhatnak és folyamatossan bővíthetik a tudásukat.

Fontos számunkra az Ön véleménye és visszajelzése is, de főleg fontosnak tartjuk az Ön érdeklődését! Kérdéseikre gyorsan válaszolunk és figyelembe vesszük az Önök által javasolt témákat. Ily módon, Ön mint látogató aktívan és közvetlenül befolyásolja a tartalom kialakulását.

A “Badawi” Poliklinika Webáruházának fő kategóriái

A fő kategóriák több alkategóriákra ágazódnak szét. A keresési lehetőség és maga a vásárlás folyamata egyszerű, az Internetes Webáruház pedig magyar és szerb nyelven egyaránt követhető. A fényképeken, – képeken keresztül amelyek követik egymást, megtekinthetik a főkategóriákat és az eddig aktivált alkategóriákat is.

Az Online vásárlás ma már nagyon fontos szegmentetnek számít a kereskedelmi tevékenységben. A termékek vagy szolgáltatások online eladása ma már nem csak egy választási mód a kereskedelem platformájának, hanem egy valós piaci igény. ​

Komparatív előnyei miatt egyre több internet-felhasználó választja az online vásárlást, melyek közül most párat külön kiemelnénk:

– Az online vásárlás bármikor, bárhol lehetséges hiszen a Webáruház mindig a rendelkezésükre áll, 24 órán keresztül, 365 napon át, folyamatossan, egész évben. A Webáruháznak nincs megszabott, meghatározott munkaideje, megszakítás nélkül üzemel és áll a vásárló rendelkezésére napszaktól, ünneptől, hétvégétől (szombat-vasárnap) függetlenül.

Az online vásárlás időt, és pénzt takarít meg, kényelmessen válogathatunk kedvünkre a legkülönfélébb termékekből és árukból, anélkül hogy elhagynánk otthonunkat. Az online vásárlásnál nincs készülődés, öltözködés a boltba menetel miatt, nem kell gépjárművet használni, nem kell üzletek és boltok között válogatni és keresgélni a polcok között, a végén pedig postán (kézbesítők) eljutassák a kivánt megvásárolt terméket az Ön által megadott címre.

Az online vásárlásnál üzletfeleink és partnereink már több kézbesítőcég szolgáltatását használják ezzel is megspórolva az üzemanyagot és a saját gépkocsi használatát.

Az online vásárlás már minden internetes kapcsolódással működő készülékről lehetséges: smart illetve okos telefonokról, tabletekről, otthoni és hordozható számítógépekről is egyaránt.

Az online vásárlás lehetővé teszi a gyors és egyszerű fizetést.

Az online vásárlás biztos és megbízható, hiszen lehetséges az árú becserélése és visszajutattása is mint bármelyik másik klasszikus áruházban.

Az online vásárlás elhozza Önnek a legjobb termékeket és ajánlatokat, információkat ad az akciókról, leárazásokról (ezek mindig külön ki vannak emelve) és könnyű a keresésük.

Az online vásárlás mindig biztos és megbizható adatokat nyújt az árakról, termékről, a termék mennyiségéről, ezért az online vásárlást szabadon és könnyedséggel tudja tervezni figyelembe véve saját szükségleteit és lehetőségeit.

További információk

További üzleti információk

További információkért lépjen kapcsolatba velünk!  Mail: prodavnica@badawi-su.com