Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

Reklám lehetőség a partnerek számára>

Hirdessen a Badawi Poliklinika internetes rendszerén

A Badawi Poliklinika ügyfelei és partnerei számára széleskörű szolgáltatási csomagot biztosított, marketing – menedzsment támogatást  (projektmenedzsereket), melyek jelentősen javítják az üzleti tevékenységeket, elsősorban az On-line vásárlást és a tevékenységek vagy szolgáltatások reklámozását az interneten.

Az On-line értékesítéssel és az internetes marketing tevékenységek javításával még jobb helyzetbe hozható a piac. Új potenciálok és lehetőségek születnek, valamint megerősödnek  az üzleti vállalkozások általános pozíciója is.

Mit tartalamaz a „marketing” lehetőség a Badawi Poliklinika partnerei számára?

A Badawi Poliklinika partenerei számára a következő szolgáltatásokat kínáljuk:

Támogatás a Badawi Poliklinike partnereinek

A támogatás a következőket foglalja magában:

  • emberi erőforrások – A Badawi Poliklinika informatikai szolgálatának köszönhetően az üzleti partnereknek nem kell, vagyis nincs szükség külön szakember alkalmazására,  bevonására a munkában
  • technológiai erőforrások – a tehnológiai erőforrások és a Poliklinika által használt internetes rendszerek elérhetők az üzletfelek részére, így partnereinknek nem kell további költségekbe és beruházásokba bocsátkoznijuk

Szélesebb körű kép, vezető pozició a piacon

A Poliklinika viziója széleskörű és nem csak egy dologra vagy lehetőségre összpontosít, hanem egy folyamatos és tartós munkát illetve kapcsolatokat teremt. Folyamatosan dolgozunk az üzleti partnerek összegyűjtésén és tömegesítésén ahol közössek az érdekek és az értékek, az érdeklődési kör és az információ szerzés fontossága. Csak közös potenciálokkal tudjuk megvalósítani üzleti céljainkat – Badawi Business Network (BBN), azáltal hogy biztosítsuk a minőséges munkát, továbbképzéseket és szolgáltatásokat. Számunkra a páciensek és a felhasználók az első helyen vannak!

További információk és ajánlatok

A  további részletekért, valamint az üzleti tevékenységek és a közös kapcsolatok erősítésének érdekében forduljon hozzánk személyessen vagy mailen keresztül, hogy azonnal elkezdhetjük a kérdéseikkel kapcsolatos eljárásokat és megbeszéléseket.

További információkért lépjen kapcsolatba velünk! Mail: marketing@badawi-su.com