Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

Egészség-és Alternatív Gyógyászati Vásár

Egészség-és Alternatív Gyógyászati Vásár

A sikeres 30 éves munkatapasztalattal rendelkező Badawi Poliklinika mely Vajdaság első magánrendelőjeként dolgozik, minden év áprilisában megszervezi a Badawi Poliklinika Egészség-és Alternatív Gyógyászati Vásárát.

A vásár célja

A   vásár   célja   népszerűsíteni   a   gyógyításhoz   való   természetes   és   alternatív hozzáállást,   tudatosítani   a   megelőzés  fontosságát  különböző  akciókkal, tanácsadással,  bemutatókkal  és  vizsgálatokkal,  amelyeket  a   Badawi  Poliklinika  orvosai, szakorvosai  és  terapeutái  díjmenetesen  végeznek  a  vásár  ideje alatt. Az  ingyenes   vizsgálatok  és  konzultációk  mellett  a  Vásár  ideje  alatt  a  Badawi  Poliklinika  személyzete  utalványokat  ajándékoz különböző szolgáltatásokra.

A Badawi Poliklinika gyógyászai mellett a Vásáron más kiállítók, a Badawi Poliklinika partnerei is részt vesznek, amelyekhez közel áll az egészséghez való holisztikus és alternatív hozzáállás. A kiállítók, az orvosok, az eminens előadók és az ingyenes orvosi tanácsadás mellett kísérő programok is gazdagítjá a vásár tartalmát.

Nyílt meghívó a kiállítók számára

Meghívjuk Önt mint önálló termelőt, vállalkozót, cég vagy intézmény képviselőjét, vagy esetleg mint előadót, hogy vegyen részt a következő Egészség-és Alternatív Gyógyászati Vásáron. Így közösen, együtt tudjuk építeni minden évben a Vásár értékeit és ezzel előtérbe tudjuk helyezni a természetes és egészséges életmód alkalmazását a mindennapi életben.

Úgy véljük, hogy ez a Vásár, mindannyiunk számára hasznos, hiszen egy helyen sok információt kaphatunk az oktatás, a tájékoztatás, az egészségügy, a kezelések és a gyógyulási módszerek terén, a támogatók és a kiállítók viszont lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, a tapasztalat cserére, valamint növelik az üzleti potenciálokat, és az árú értékesítését is.

A Vásár segít az ismeretek terjesztésében, azok bővítésében és a holisztikus egészségszemlélet bemutatásában. Magába foglalja a kiállítók toborzását az egész régióból, és egy jó minőségű és egyedi rendezvényt biztosít minden évben.

Egyéb

Nyitottak vagyunk kérdéseikre, ötleteikre és ajánlataikra annak érdekében, hogy az Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásár minél eredményesebb és sikeresebb legyen.

A Vásár honlapja

A Vásár honlapja megtalálható a következő hivatalos web címen: http://sajam.badawi-su.com/

Kapcsolatfenntartó személy

A Badawi Poliklinika Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásár koordinátora:
Nebojša Skenderović, E-Mail: nebojsa.skenderovic@badawi-su.com
Telefon: 064 / 63 – 25 – 230

Kapcsolatfenntartó személy magyar nyelven

Gizela Balažević
E-Mail: poliklinika2@badawi-su.com
Mob: 064 / 25-75-851

További információkért és részletekért lépjen kapcsolatba velünk.