Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

„Az egészség iskolája”

„Az egészség iskolája” -Badawi Poliklinika

A Badawi Poliklinika elindította „Az egészség iskolája” elnevezésű programját, melynek fő célja a polgárok egészségügyi felvilágosítása, tájékoztatása és nevelése, valamint hogy felhívjuk a figyelmet a megbetegedések megelőzésének fontosságára. Az iskola beindításával azt szeretnék elérni, hogy minden egyes személy felelősségteljesebb hozzáállását mutasson maga, családja és a környezete egészségével szemben.

A Poliklinika egészségügyi iskolája egy olyan egységet alkot, amely magába foglalja és bemutatja a komplementer orvoslás és az alternatív gyógyászat diagnosztikai és terápiás ágait, amelyeket együtt használnak a hagyományos orvoslás területén.

A komplementer orvoslás és az alternatív gyógyászat a hetvenes évektől folyamatosan fejlődik, főleg az Amerikai Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Németországban, Franciaországban, Kanadában és Ausztráliában is.

A komplementer orvoslás osztályozása:

  • Alternatív gyógyászat
  • Az elme és a test orvoslása
  • Biológiai módszerek/gyakorlatok
  • A test manipulációján alapuló technikák
  • Bioenergetikai gyakorlatok

Minden betegnek joga van, hogy szabadon döntsön és válasszon arról, hogyan fogja kezeltetni, gyógyítani magát – hiszen a hivatalos orvostudománynak és az alternatív gyógyászatnak is ugyanaz a nemes célja van, hogy segítsen a betegen, illetve a gyógyulásban.

Badawi Poliklinika 2016 szeptemberétől ingyenes előadásokat szervez a szabadkai Szabadegyetem helységében, valamint sor kerül kommerciális előadások és tanfolyamok megszervezésére is annak érdekében, hogy a résztvevők minél jobban megismerhessék az alternatív gyógyászat és a komplementer orvoslás előnyeit.

Az előadásokat és a tanfolyamokat a Badawi Poliklinka orvosai, terapeutái és szakemberei vezetik, valamint kiemelkedő és elismert szakorvosok az országból és a régióból egyaránt.

Miért érdemes a Badawi Poliklinika egészségügyi iskoláját választania?

A Badawi Poliklinika egészségügyi iskolája egyedülálló, dinamikus és vállalkozó egységet alkot, valamint új kitörést jelent a komplementer orvoslás megismerésében és alkalmazásában. Hitelesség és az egyediség az, ami vezet bennünket előre ezen az úton.

Hisszük, hogy a tudás, amivel rendelkezzünk, és amit szeretnénk megosztani Önökkel, segíthet az egészséges életmód fenntartásában és abban, hogy megőrizzék egészségi állapotukat a mindennapokban.

Ezért szeretnénk tudásunkat megosztani másokkal és előítéletek nélkül átadni azt. Megtesszünk mindent annak érdekében, hogy az iskola résztvevői, a páciensek és minden oktatásban érdekelt személy jó fizikai és lelki egészségnek örvendjenek.

Árpolitika

Az oktatás és a terápiás eljárások eredményei amit nyújtunk diákjainknak, betegeinknek és a szolgáltatást igénybe vevőknek fontos és értékes. Szakembereink és orvosaink pedig folyamatos szakmai képzésekben részesülnek.

Javítsuk együtt egészségi állapotát

Gondosan figyeljük pácienseink kívánságait és igényeit, mely a munkánk során meghatározza a kezelés irányát és a fejlődés ütemét.

További információk

Látogasson el hozzánk és iratkozzon be Ön is a Badawi Poliklinika iskolájába. Szívesen válaszolunk minden egyes kérdésre, és elfogadunk minden javaslatot, ami a munkát szolgálja, hiszen együtt többre vagyunk képesek!

További információkért lépjen kapcsolatba velünk! Mail: skolazdravlja@badawi-su.com