Üdvözöljük a Badawi Poliklinika honlapján!

Munkaido : Hétfőtől-péntekig 07-19h, szombaton 07-13h
  Kapcsolat : +381 (0)24 553-774 |

„Az egészség iskolája” –Badawi Poliklinika

„Az egészség iskolája”

A Badawi Poliklinika elindította „Az egészség iskolája” elnevezésű programját, melynek fő célja a polgárok egészségügyi felvilágosítása, tájékoztatása és nevelése, valamint hogy ezúton hívják fel a figyelmet a megbetegedések megelőzésének fontosságára. Az iskola beindításával azt szeretnék elérni, hogy minden egyes személy felelősségteljesebb hozzáállását mutasson maga, családja és a környezete egészségével szemben.

A Badawi egészségügyi iskolája egy olyan egységet alkot, amely magába foglalja és bemutatja a komplementer orvoslás és az alternatív gyógyászat diagnosztikai és terápiás ágait, amelyeket együtt használnak a hagyományos orvoslás területén.

A komplementer orvoslás és az alternatív gyógyászat a hetvenes évektől folyamatosan fejlődik, főleg az Amerikai Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Németországban, Franciaországban, Kanadában és Ausztráliában is.

 A komplementer orvoslás osztályozása:

 • Alternatív gyógyászat,
 • Az elme és a test orvoslása,
 • Biológiai módszerek/gyakorlatok,
 • A test manipulációján alapuló technikák
 • Bioenergetikai gyakorlatok

A közös nemes cél

Minden betegnek joga van, hogy szabadon döntsön és válasszon arról, hogyan fogja kezeltetni, gyógyítani magát – hiszen a hivatalos orvostudománynak és az alternatív gyógyászatnak is ugyanaz a nemes célja van, hogy segítsen a betegen, a betegnek a gyógyulásban.

Képzések és oktatások a Badawi iskola keretén belül

„Az egészség iskolája” azoknak a személyeknek ajánlott, akik az előrelátott előadások elsajátításával bővíteni szeretnék tudásukat és látókörüket a komplementer orvoslás területén belül, és ez által hozzájárul saját és – környezete egészségügyi állapotának javításához is.

A Badawi Poliklinika 2016 szeptemberétől ingyenes előadásokat szervez a szabadkai Szabadegyetem helységében, valamint sor kerül majd kommerciális előadások és tanfolyamok megszervezésére is annak érdekében, hogy a résztvevők minél jobban megismerhessék az alternatív gyógyászat és a komplementer orvoslás hatékonyságát.

Az előadásokat és a tanfolyamokat a Badawi Poliklinka orvosai, terapeutái és szakemberei vezetik majd, valamint kiemelkedő és elismert szakorvosok az országból és a régióból egyaránt.

badawi1

Az iskola tevékenységeinek területei

Az ingyenes illetve kommerciális elméleti előadások mellett, minden résztvevőnek lehetősége lesz rá, hogy azonnal kipróbálja az orvosok által javasolt összes terápiás eljárásokat is.

A holisztikus rendelő orvosai és terapeutái

Az iskola keretén belül az oktatást valamint a terápiás eljárásokat is egyaránt, a Badawi Poliklinika Holisztikus rendelőjében dolgozó állandó szakorvosokból álló csapata végzi majd el.

A Holisztikus rendelő orvosai és terapeutái:

 • Dr. Marija Krmpotić Badawi (Általános szakorvos, Kínai és Kvantum Gyógyászat),
 • Dr. Katarina Mudrić Badawi (Általános szakorvos, Kínai Gyógyászat, Érzelmi gyógyulás -EFT szakértő, Budwig Protokoll és Holisztikus gyógyászat),
 • Dr. Gordana Tošić (Általános szakorvos),
 • Dr. Berentai Orsolya (Általános szakorvos és a Darkfield mikroszkópia szakértője),
 • Dr. Szecsődi Ferenc (Homeopata),
 • Vujačić Jelena (Pszihológus, NLP coach, családi tanácsadó és a Bach-virágcseppek alkalmazója),
 • Rábaközi Tamás (Reiki mester és tanító),
 • Kristina Vujić (Rekonnekciós kezelés – gyógyítás szakértője),
 • Vesna Bojanić (Pszihológus),
 • Igor Mudrić (Rehabilitációs tevékenység terapeuta),
 • Jasna Evetović (Holisztikus Life Coach alkalmazója),
 • Dragan Maličević (Radieszteziológus és Hipnoterapeuta),
 • Igor Pavluković (Body-Mind technika alkalmazója) és mások.

Miért érdemes a Badawi Poliklinika egészségügyi iskoláját választania?

A Badawi Poliklinika egészségügyi iskolája egy egyedülálló, dinamikus és vállalkozó egységet alkot, és új kitörést jelent a komplementer orvoslás megismerésében és alkalmazásában. Hitelesség és az egyediség az, ami vezet bennünket előre ezen az úton. Hisszük azt, hogy a tudás, amivel rendelkezzünk, és amit szeretnénk megosztani Önökkel, segíthet az egészséges életmód fenntartásában és abban, hogy megőrizzék egészségi állapotukat a mindennapokban.

Ezért szeretnénk tudásunkat megosztani másokkal és előítéletek nélkül átadni azt. Megtesszünk mindent annak érdekében, hogy az iskola résztvevői, a páciensek és minden oktatásban érdekelt személy jó fizikai és lelki egészségnek örvendjen.

Árpolitika

Az oktatás és a terápiás eljárások értékei amit nyújtunk/adunk diákjainknak, betegeinknek és a szolgáltatást igénybe vevőknek lényegesen magasabb- értékesebb mint bárhol máshol a világon. Szakembereink és orvosaink pedig folyamatos szakmai képzésekben részesülnek.

Mi követjük az Önök igényeit, és együtt építjük egészségi állapotát

Gondosan figyeljük a páciensek kívánságait és igényeit, mely a munkánk során meghatározza a kezelés irányát és a fejlődés ütemét.

Látogasson el hozzánk, iratkozzon be Ön is a Badawi Poliklinika iskolájába. Minden előadás előre, időben be lesz jelentve a Badawi Poliklinika honlapján, valamint a poliklinika Facebook – oldalán.

Szívesen válaszolunk minden egyes kérdésre, és elfogadunk minden javaslatot, ami a munkát szolgálja – Együtt többre vagyunk képesek!

Köszönjük a bizalmat.

Badawi Poliklinika

Leave a Reply